Cura i atenció de la 3ª edat i malalts a Barcelona

Servei d’atenció a domicili i hospitals a Barcelona

A Ayuda Asistencial Barcelona som una empresa especialitzada en l’atenció a domicili i hospitals a Barcelona. Disposem d'un personal proper, afectuós i altament qualificat per a satisfer totes les necessitats específiques de cadascun dels nostres usuaris.

Per què comptar amb nosaltres?


A Ayuda Asistencial Barcelona som un equip dinàmic que tracta amb professionalitat persones amb dificultats generades per l’edat o malaltia. Que se sentin acompanyats i poden recuperar part de la seva vida normal és realment necessari per a una persona gran perquè, si no ho fan, els seus problemes es poden agreujar.


Per aquest motiu, el nostre equip humà qualificat ofereix atenció a la gent gran a casa, així com els serveis més demandats perquè l’usuari pugui cobrir les seves necessitats bàsiques diàries.

DISPOSEM DE:

Auxiliars de clínica

Auxiliars geriàtrics

Acompanyaments a l'Hospital

Acompanyaments per passejar

Visites mèdiques complementàries

Serveis:

  • Ajuda per aixecar i ficar al llit

  • Higiene i dutxes.

  • Ajuda per la compra

  • Ajuda o preparació del menjar.

  • Personal de l'empresa.

  • Neteja de la llar/planxa.

Escribir el texto aquí

Infermeres (injeccions i cures)

Podòleg

Perruqueria

Contacti amb nosaltres!


Si el teu problema és que no pots oferir l’atenció que requereix un familiar, si la manca de temps t’impedeix realitzar donar suport al teu familiar o no saps com realitzar cap cura o administrar adequadament un medicament, Ayuda Asistencial Barcelona és la teva opció més recomanable.


Només hauràs de contactar-nos perquè puguem elaborar una planificació específica pel teu familiar. Ens adaptem a les diferents alternatives, ja sigui per donar assistència al domicili, acompanyament, sortides per realitzar alguns encàrrecs.. Som la solució que necessites.

El nostre treball significa tranquil·litat, i ho fem amb tota la cura i atenció que les persones grans mereixen. Així que no ho dubtis, i contacta amb nosaltres.
També pots visitar la nostra pàgina web per conèixer-nos una mica més o fer-nos arribar les teves preguntes. T'estem esperant!

Ayuda Asistencial a domicili i hospitals a Barcelona

Contacti amb nosaltres!

© 2020 Ayuda Asistencial Barcelona Tots els drets reservats
Produït per PA Digital